Meet&Match

Evropske korporacije intenzivno tragaju za prilikama da razviju postojeća i pristupe novim tržištima kroz strateška partnerstva sa perspektivnim startap kompanijama. SEE region je odavno poznat po značajnoj R&D akvitnosti, ali zaostaje u uspešnoj komercijalizaciji inovacija. Najuspešniji startapi sa ovih prostora već su globalni partneri velikih korporacija, dok veliki broj dobrih ideja traži priliku da se predstavi i pronađe partnere za dalji rast.

Meet & Match je regionalni projekat koji ima za cilj da poveže najbolje startape iz regiona sa velikim evropskim korporacijama. Na događajima u Beogradu, Osjeku, Sarajevu i Mostaru, takmičari će imati priliku da predstave svoje startape i obezbede učešće na završnom događaju u Ljubljani.

Projekat realizuju ABC akcelerator i EIT digital, a događaj u Beogradu biće organizovan u saradnji sa lokalnim partnerima: Udruženjem mladih privrednika Srbije, ICT Hub-om i Startit Centrom.

Događaj u Beogradu će biti organizovan 5. septembra 2016. u 17h, u prostorijama Startit Centra.

Pitch je potrebno pripremiti na engleskom jeziku, u trajanju od 3min (potreban pitch deck), a kriterijumi za selekciju su: high growth potential, traction, strong team.

Link za prijavu: https://goo.gl/4zAmuo

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Lekić Lazara na koordinator@umps.rs ili 060/655-98-16

29.03.2018.