Završen projekat “Osvoji svoju firmu”

Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama da smo uspešno ispratili prvu generaciju našeg novog projekta pod nazivom “Osvoji svoju firmu”.

Projekat smo pokrenuli sa željom da mlade ljude, između 18 i 30 godina, ohrabrimo da se upuste u preduzetništvo i opremimo ih znanjem potrebnim za pokretanje i vođenje biznisa.

Okolnosti izazvane širenjem epidemije nisu nas sprečile da učimo i stičemo nova iskustva. U cilju očuvanja zdravlja učesnika i predavača na projektu, sve aktivnosti sprovedene su u online formatu.

Tokom 5 nedelja edukativnog programa, učesnici su prolazili kroz online radionice sa eminentnim predstavnicima domaće privrede, od kojih su imali priliku da nauče o važnim temama iz sveta poslovanja i kroz savete i deljenje ličnih iskustava uobliče svoju viziju.

Završni događaj takođe je održan u online formatu 25. juna. Tom prilikom, učesnici su imali priliku da predstave svoju ideju i primene znanje stečeno učešćem u programu.

Odlukom žirija, sačinjenog od predavača koji su bili deo ovog projekta, tim “Beeqos” proglašen je za ekipu koja je “osvojila svoju firmu”. Članovi tima, Ivan Petrović i Ivica Stanimirović, uskoro će obradovati sve ljubitelje pčelarstva u Srbiji i regionu, aplikacijom koja će pomoći pčelarima da lakše vode evidenciju i prate stanje u košnicama. Kako biste saznali više o njihovom biznisu, nastavite da nas pratite na društvenim mrežama. Još jednom čestitamo pobednicima takmičenja i želimo im puno sreće u razvoju biznisa i daljim poduhvatima.

Kroz program je prošlo šest timova, koji su vredno učili o važnim temama i radili na razvoju svojih sjajnih preduzetničkih ideja. Svi timovi ostvarili su izvanredan napredak i radujemo se novom poglavlju sa njima. Uvereni smo da će učesnici programa “Osvoji svoju firmu” stasati u novu generaciju mladih preduzetnika i da će upravo oni biti pokretači promena u svetu preduzetništva.

Projekat je sproveden uz podršku Sekretarijata za privredu Grada Beograda. Ovim putem zahvaljujemo se i Impact Hub Belgrade, koji će pobednicima obezbediti besplatno korišćenje co-working prostora u narednom periodu.