Šta se desi kada se okupi 25 mladih privrednika?

Praćenje razvoja situacije i osluškivanje potreba tržišta ove godine uverilo nas je da se i u kriznim vremenima rađaju šanse. Ipak, u prethodnom periodu neizvesnost poslovanja otežalo je planiranje poslovnog razvoja.

Stvorio se osećaj da ono što važi danas neće važiti sutra, a mnogi od nas su se po prvi put susreli sa situacijom kao što je ova. Tokom cele godine posvećeno smo pratili dešavanja, bili domaćini brojnih događaja, razgovarali sa članovima i partnerima i zajedničkim naporima i uz međusobnu podršku uspeli da se prilagodimo aktuelnoj situaciji.

Bez obzira na sve, učili smo nove stvari, razmenjivali iskustva i gradili uspešnu mrežu privrednika. Rodila su se nova partnerstva, ostvarili su se novi kontakti i stvorili su se odnosi od poverenja.

Nastala je rastuća i raznolika zajednica.

Negde smo kroz istoriju primetili da UMPS raste i razvija zajedno sa našim članovima, a sa ovom ekipom sigurni smo da se krećemo u odličnom pravcu. Okupili smo ambiciozne, mlade i perspektivne ljude, koji teže da budu lideri u svojoj oblasti i sigurni smo da donosimo nešto potpuno novo na tržištu.

Prirodan tok događaja bio je da se još jednom okupimo. Bili smo optimistični i sa zadovoljstvom prihvatili ovaj zadatak. Znali samo da je 25 mladih privrednika okupljenih na jednom mestu izvor nove energije, ideja i kreativnosti. Tako je i bilo!

Dugo nismo vodili tako prijatan razgovor, izgleda da je online networking bio dobar izbor. Delovalo je kao da format i nije bitan. Razgovor je krenuo. Svi su delili istu strast i bili uzbuđeni oko priče koju stvaraju.

Valja negovati stvari koje ti prijaju, u kojima uživaš i unapređuješ sebe.

Zato smo odlučili da nastavimo sa okupljanjem i da svake treće srede u mesecu budemo svi na jednom mestu. Teme će se smenjivati, ali razgovori će ostati.

Zaokruži smo jednu celinu i sigurni smo da će se networking razvijati sa nama samima, našim članovima, ali i onima koji žele da postanu članovi. Svako novo okupljanje sa sobom će nositi niz novih iskustava i rešenja i nadamo se da ćete biti inspirisani da nam se pridružite.

Zajedno ćemo rasti, razvijati se i krojiti put uspeha! 🙂