Otvoren projekat SurfShop

Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama da je juče zvanično otvoren SurfShop, prvi sveobuhvatni program podrške malim i srednjim preduzećima u pokretanju online prodaje. Prenos programa pratilo je više od 250 preduzetnika i predstavnika eCommerce zajednice.

Događaj je otvorio predsednik Udruženja mladih privrednika Srbije, Ilija Dragišić, koji je posebno naglasio značaj programa koji preduzetnicima istovremeno nudi edukaciju i alate koji su neophodni za unapređenje njihovog poslovanja.

U ceremoniji otvaranja učestovali su i Marko Popović, direktor startapa Shopen i Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, koji su istakli prednosti online trgovine koje su naročito postale vidljive tokom pandemije korona virusa. Govorili su i o izazovima sa kojima se njihovi korisnici susreću, kao i načinima njihovog prevazilaženja kojima ćemo se baviti u okviru programa SurfShop.

Potom je usledila panel diskusija na temu “Putovanje kroz internet poslovanje” na kojoj su učestvovali:

  • Nikola Mehandžić, direktor poslovnog razvoja kompanije Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine,
  • Marija Marković, menadžer tima za kreiranje i upravljanje vrednošću u kompaniji Vip Mobile,
  • Predrag Milićević, direktor marketinga i komunikacija u Registru nacionalnog internet domena Srbije i
  • Milica Čalija, suvlasnik u kompaniji Anđeli.

,,Online prodaja predstavlja budućnost koja sve brže dolazi u Srbiju i oni koji žele da napreduju moraju se prilagoditi novim trendovima u poslovanju” jedna je od glavnih poruka diskusije.

Snimak ceremonije otvaranja i uvodnog panela možete pogledati na našem YouTube kanalu.