Webinar: Actionable B2B strategies

Vanredno stanje nas ne sprečava da učimo i napredujemo zajedno sa vama! U želji da nastavimo sa sprovođenjem edukacije, UMPS organizuje svoj prvi webinar na temu “Actionable B2B Strategies to drive growth for 2020 and beyond”. Kako ćemo u predstojećem periodu svi provoditi više vremena u svojim domovima, to vreme možemo iskoristiti da se usavršavamo i posvetimo sebi.

Sa Nemanjom Živkovićem, osnivačem agencije Funky marketing, moći ćete da naučite više o specifičnostima prodaje drugim firmama i organizacijama i razlikama koje postoje između B2B (business to business) i B2C (business to customer) tipova poslovanja. Svoje iskustvo stečeno u kreiranju uspešnih marketinških strategija i izgradnji timova visokih performansi, Nemanja će rado podeliti sa vama i pomoći vam da se pripremite za buduće poslovne izazove.

Webinar će se održati online, 2. aprila. Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijave koja se nalazi na sledećem linku nakon čega će putem e-maila dobiti pristupni link.

Nastavljamo da podržavamo mlade privrednike u novom #UMPSOnline formatu. Vidimo se!