#UMPSOnline druženje sa liderom: gost Bojan Leković

Svaki biznis sa sobom nosi brojne izazove i nepredvidivosti, ali upravo nas te neočekivane okonosti češto odvedu i do raznih inovativnih rešenja.

Na našem #UMPSOnline druženju sa liderom imali smo priliku da sa Bojanom Lekovićem, osnivačem i direktorom kompanije KupujemProdajem, razgovaramo o njegovom životnom i karijernom putu, razlikama u vođenju biznisa u Holandiji u odnosu na preduzetništvo u Srbiji, kao i motivaciji koja je njega vodila na putu ka osnivanju sopstvene kompanije.

Kroz mnoštvo angedota i zanimljvih priča iz svog života, Bojan je učesnicima predstavio svoj put od akademske preko karijere u velikoj kompaniji, pa sve do pokretanja sopstvenog biznisa. U želji da pronađe inovativno rešenje koje bi se koristilo u Srbiji, pre više od 10 godina došao je na ideju da pokrene KupujemProdajem, koji je danas jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji.

Ukoliko niste bili u prilici da ispratite #UMPSOnline druženje sa liderom, snimak razgovora dostupan je na našoj Facebook stranici i možete ga pogledati naknadno.

#ostanitekodkuće i uživajte uz #UMPSOnline. Spremamo još zanimljivih aktivnosti u aprilu.