UMPS radionica – Kako efikasno upravljati timovima?

Iako su na početku karijere bili odgovorni samo za svoj posao, nakon više godina iskustva zadatak menadžera je da inspiriše, vodi i motiviše tim.

Deluje jednostavno, zar ne?

Nažalost, u većini slučajeva nije baš tako. Idealnih timova je jako malo i uvek postoji nešto što ometa njihovo funkcionisanje. Nije jednostavno raditi sa svima, a osigurati da se kompanija razvija bez problema često može biti izazov.

Posao menadžera je plovidba po uzburkanom moru i zahteva veštine koje se uče i stiču tokom celog života. Zato je u savremenim uslovima poslovanja najvažnija menadžerska uloga u kompaniji organizovanje i upravljanje timom, koji donosi rezultate.

Interesovalo nas je kako efikasno upravljati saradnicima, kako izbeći disfunkcije u radu i otključati maksimalne potencijale zaposlenih. S tim u vezi, zakazali smo još jednu UMPS radionicu baš na ovu temu 22.12. u 18h.

Na ovoj edukaciji saznaćeš koje su glavne smetnje u funkcionisanju tima, koje alate i metode poslovanja možeš koristiti i kako ih praktično primeniti i učiniti tim efikasnijim.

Naučićeš kako da održavaš dobru komunikaciju, izgradiš pozitivne radne odnose i prepoznaš i nagradiš poslovne rezultate.

Biće reči o delegiranju poslova, o načinima upravljanja sukobima i o tome kako biti dobar primer svojim saradnicima koji će u tebi videti inspiraciju u svakodnevnim izazovima.

Prijavi se na ovom linku.

Miodrag Kostić je sertifikovani menadžer konsultant i senior ekspert – konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji i biće predavač na narednom događaju koji organizujemo u utorak 22.12. u 18h.

Miodrag je tokom svoje bogate karije izveo preko stotine poslovnih treninga i edukacija za najveće kompanije u Srbiji i inostranstvu, sedamnaest godina je živeo i radio u SAD-u i bio je angažovan na preko 200 projekata.

Radionica je otvorena za članove UMPS-a ili za privrednike koji su deo naše newsletter liste i biće organizovana putem platforme Zoom 22.12. u 18h.

Želiš da kroz praktične primere i znanje dokazano u praksi naučiš kako da rukovodiš timom?

Prijavi se na ovom linku.

Broj mesta je ograničen, a prijave će biti otvorene do kraja dana 21.12!