Tumačenje mera Vlade RS za pomoć privrednicima, gost: Milan Trbojević

Stanje izazvano širenjem pandemije koronavirusa, promenilo je trendove poslovanja u Srbiji, ali i čitavom svetu. Propisane mere zaštite i vanredno stanje primoralo je preduzetnike da se ubzano prilagode novonastalim okolnostima, a mnogi od njih susreli su se sa krizom po prvi put tokom svoje poslovne karijere.

Kao deo državne pomoći, Vlada RS donela je niz mera koje se tiču olakšica za privrednike kako bi privredni život nastavio da funkcioniše po okončanju vanrednog stanja.

Trenutna situacija uticala je na brojna mala i srednja preduzeća, a program podrške za otklanjanje štete prouzrokovane epidemijom zbunio je mlade privrednike, ali i njihove zaposlene.

Primili smo dosta specifičnih upita koji se tiču tumačenja zakona i mnogima je potrebno pojašnjenje kako bi u u narednom periodu doneli ispravne odluke.

Zbog velikog broja nedoumica sa kojima se mladi privrednici susreću, u utorak, 05.05. od 18h o programu pomoći privredi razgovaramo sa Milanom Trbojevićem, vlasnikom agencije Knjiški moljac, sajber knjigovođom i poreskim savetnikom, specijalizovanim za IT sektor i mali biznis.

Zajedno sa Milanom pojasnićemo mere namenjene privrednicima i nastojati da rešimo sve nedoumice koje imaš u vezi sa prijavljivanjem za program pomoći i funkcionisanjem vašeg biznisa u izmenjenim okolnostima.

Iskoristi priliku da saznaš sve što te interesuje od eksperta u ovoj oblasti!

Pijavu i svoje pitanje možeš popuniti OVDE.