Optimizacija poslovnih procesa: predavač Ivan Pribićević

Udruženje mladih privrednika Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Simplify Consulting, organizovalo je radionicu na temu “Optimizacija poslovnih procesa”. Direktor kompanije Simplify, Ivan Pribićević govorio je o tome kako posledice loše organizacije, planiranja, neefikasnosti u korišćenju resursa, marketingu i prodaji, dovode do usporenog ili čak negativnog rasta.

U inovativnosti u organizaciji posla i korišćenju resursa često se nalazi skriveni potencijal za brz, natprosečan rast i stvaranje dodatne vrednosti za klijente. U isto vreme, ovakav pristup vodi boljim rezultatima i većoj konkurentnosti na izabranom tržištu. Svoje dugogodišnje iskustvo preneo je učesnicima, koji su imali prilike da se putem praktičnih primera upoznaju sa ovom oblašću.

Ivan Pribićević, direktor je kompanije Simplify koja se bavi analizom, obukama i konsaltingom u oblasti automatizacije i optimizacije poslovnih procesa kroz pretvaranje potreba korisnika u merljive rezultate. Ivan ima dugogodišnje iskustvo u biznisu na menadžerskim pozicijama, a od 2015. godine je i lider tima SAMPLE sekcije Srpske asocijacije Menadžera.