Održana radionica “KPI i dinamičko upravljanje”

Prvog meseca u godini organizovali smo UMPS radionicu tokom koje je detaljno objašnjen proces postavljanja ciljeva, planova, indikatora, merenja, a zatim i proces izvršenja i upravljanja.

Privrednici su imali prilike da nauče kako da mere isplativost planova i ideja i koji alati i softveri u tome mogu pomoći.

Tokom dvočasovne interaktivne radionice naš predavač Ljubiša Borojević, konsultant sa preko dvadest godina iskustva potrudio se da sa svima detaljno prođe kroz sve planove privrednika i ukaže na način efikasne realizacije.

Ljubišu je njegov karijerni put vodio od rudarstva, ugostiteljstva, industrije zabave do IT sektora. Nekada je vodio timove od 5, a kasnije od 800 zaposlenih. Od 2012. do 2018. bio je CTO i član borda direktora Meridianbet-a, a onda je odlučio da se oproba kao preduzetnik. Sada vodi agenciju za analitiku i konsalting i pomaže mladim menadžerima u njihovom poslovanju.

Nakon predavanja predavač je sa nama podelio i propratne materijale, koji su zapravo polovina knjige čiji je Ljubiša autor.