Održan UMPS webinar: Planiranje B2B prodaje, gost Lazar Milošević

Ukoliko tek ulaziš u preduzetničke vode ili već uveliko vodiš sopstveni biznis sigurni smo da znaš koliko je prodaja važan, ako ne i najvažniji deo svake kompanije.

Prodavac je osoba koja razvija poslovne odnose sa klijentima, izlazi u susret njihovim zahtevima, vodi pregovore, prati kretanja na tržištu i utvrđuje potrebe budućih tržišta i kupaca. U pitanju je komunikativna i kreativna osoba, koja poseduje osećaj za biznis, odličan je motivator i vođa tima i uverljiv je u kontaktu sa klijentima.

Uvidevši značaj koji prodaja ima u poslovanju, zajedno sa našim partnerom Lazarom Miloševićem, Key Account Manager-om iz kompanije Cube Team samo za članove UMPS-a organizovali smo webinar na temu planiranje B2B prodaje 21. maja u 18h.

Pričali smo kako doći do novih klijenata, kako direktno nastupiti na tržištu i početak kompanije ili karijere staviti u svoje ruke. Za one koji su tek uplovili u preduzetničke vode ili su želeli da nauče sve o prodaji i razvoju poslovanja ovo je bila sjajna prilika!

Lazar je specijalno za članove UMPS-a obezbedio promo kod za platformu PKS Partner i omogućio mesec dana besplatnog korišćenja ovog fenomenalnog alata.

PKS Partner ti pomaže:

  • da pregledaš celo tržište Srbije
  • u analizi i segmentaciji kupaca
  • u pronalaženju svih informacija o potencijalnim klijentima.

Zahvaljujemo se Lazaru na ovom sjajnom treningu koji je održao specijalno za članove UMPS-a i veoma se radujemo narednim UMPS webinarima.