ČLANSTVO

UMPS godinama radi na osnaživanju preduzetništva među mladima. Naše besplatne edukativne aktivnosti, koje smo realizovali su saradnji sa partnerima koji su eksperti u svojim oblastima, pohađalo je više stotina mladih privrednika i onih koji su zainteresovani za teme osnivanja i razvoja poslovanja i poslovnih veština. Okupili smo mrežu uspešnih mladih ljudi koje redovno informišemo o novostima u oblasti privrede i prilikama koje im se nalaze na raspolaganju u zemlji i inostranstvu. Ostvarili smo partnerstva sa najrelevantnijim organizacijama, kompanijama i poslovnim udruženjima kako bismozajedničkim snagama radili na osnaživanju preduzetništva, preduzetničke kulture, i podržali mlade u njihovim poslovnim poduhvatima.

Stečeno iskustvo i uspeh u višegodišnjem radu na ovim pitanjima, omogućili su nam da pokrenemo novi program članstva u Udruženju mladih privrednika Srbije, koji predviđa podršku mladim privrednicima u skladu sa njihovim specifičnim potrebama.
				
			

Ovaj program između ostalog obuhvata:

Napredne edukativne aktivnosti

Redovne edukacije održavaju dobro poznati predavači i preduzetnici koji imaju iskustva u temama relevantnim za mlade privrednike i preduzetnike. Osim naprednih aktivnosti, članovi UMPS-a imaju prvenstvo učešća u redovnim edukativnim aktivnostima kada se mesta popune.

Učešće na networking događajima

Članovi UMPS-a imaju priliku da kroz tematske događaje umrežavanja upoznaju uspešne preduzetnike i u neformalnoj atmosferi razmene iskustva i čuju korisne savete. Networking događaji su i prilika za članove da se međusobno upoznaju i prošire svoju mrežu.

Benefit program i druge pogodnosti

Benefit program predstavlja portfolio firmi koje nude popuste i druge pogodnosti za članove UMPS mreže. Među našim partnerima možeš pronaći benefite za mnoge usluge i proizvode koji su neophodni svakom preduzetniku.

Postani član

Radujemo se novom poglavlju saradnje sa Vama, ka novim ciljevima. Za više informacija o ovom programu pošaljite nam upit i naše kolege će Vas uskoro kontaktirati.