Projekti

UMPS Radionice

					

Radionice koje organizuje Udruženje mladih privrednika Srbije daju priliku mladim privrednicima da steknu korisna znanja iz najrazličitijih oblasti pomoću kojih mogu unaprediti svoje poslovanje.

Ova vrsta događaja prvenstveno ima za cilj edukaciju mladih i ambicioznih ljudi, koji teže usavršavanju kroz usvajanje novih znanja. Radionice nisu namenjene samo vlasnicima sopstvenih preduzeća, već i zaposlenima u većim ili manjim kompanijama, koji žele da unaprede svoj profesionalni učinak i steknu nove veštine.

Radionice se realizuju u saradnji sa uspešnim poslovnim ljudima, stručnim za oblast predviđenu temom, kao i sa preduzetnicima koji su i sami prošli kroz proces pokretanja sopstvenog biznisa zbog čega su u mogućnosti da dobro razumeju probleme s kojima se početnici susreću. Uz obavezno iznošenje činjenica značajnih za razumevanje teme, predavači na UMPS radionicama dele sa učesnicima i sopstvena iskustva i savete koji im mogu biti od koristi u budućem poslovanju.

Pored mogućnosti da o temi diskutuju sa stručnjacima, na radionicama učesnici imaju i priliku da sa drugim mladim privrednicima podele svoja iskustva i na taj način se upoznaju sa izazovima sa kojima se drugi ljudi suočavaju u svom radu. Naši predavači nastoje da omoguće učesnicima da međusobno komuniciraju, podele mišljenja i stavove i tako se povežu i steknu kontakte koji mogu predstavljati njihove buduće saradnike.