Vesti

#UMPSPARTNER - Portal eKapija

					

Internet je danas postao platforma na kojoj se u jednoj minuti objavi više sadržaja nego što pojedinac može da pročita do kraja svog života. Iako je tehnološka evolucija sa sobom donela brojne benefite mnogi su se suočili sa novim izazovima, kako da u moru informacija prepoznaju i vrednuju one prave.


Bilo da je reč o preduzetnicima ili menadžerima velikih kompanija jedan od osnovnih preduslova za lični razvoj i razvoj poslovanja jeste svakodnevno ostati u toku sa ključnim dešavanjima i trendovima na tržištu. U poslovanju je važno prepoznati pravu priliku, a za to je potrebno iskustvo, biti na pravom mestu i imati poverenje u one koji su izvor poslonih prilika.


Portal eKapija trenutno broji 20.000 korisnika i već 15 godina uliva poverenje privrednicima i mesto gde se nove poslovne prilike rađaju. Kroz redovno objavljivanje najnovijih vesti iz sveta biznisa, izveštaja sa berze i tendera, čitaoci portala svakodnevno imaju pristup informacijama, koje mogu biti od izuzetne koristi za donosioce odluka.


Pored brojnih usluga, nudi i dnevni poslovni bilten, profilisan i uređen prema delatnostima firme. U okviru svojih godišnjih paketa, korisnicima portala pruža se i mogućnost kreiranja kataloga sopstvene firme, kao i pretraživanja kataloga drugih kompanija, sa preko 200.000 privrednih subjekata. 


Takođe, kompanije se mogu oglašavati putem banera i PR tekstova i korstiti brojne druge usluge i na taj način uticati na vidljivost kompanije kojom upravljaju.


Radujemo se jer eKapija prepoznaje značaj mladih u biznisu i kroz partnerstvo sa Udruženjem mladih privrednika Srbije nastoji da podrži privrednike u njihovom daljem razvoju.


Kroz ovu saradnju članovi UMPS-a sada mogu ostvariti brojne benefite i pogodnosti koje ova kompanija pruža Udruženju mladih privrednika Srbije.