Aktivnosti

Privrednici iz celog sveta udruženi da ponovo povrate poverenje u poslovanju. Pridruži nam se i ti!

					

Sećate se kada smo pre samo par meseci bili svedoci globalne krize čije se posledice osećaju, a pitanje je kada će se sve vratiti u normalu?


U tako kratkom periodu mnoge stvari su se promenile, neki proizvodi se i dalje ne mogu isporučiti, ugovori su otkazani i usporen je rad privrede. Ali udruženim snagama, solidarni i empatični uspeli smo da pronađemo rešenje za izazove koji su pred nama.


Kako bismo dokazali da imamo vere jedni u druge, zajedno sa našim partnerima iz celog sveta okupićemo se na jedinstvenom događaju, koji ima za cilj da pronađe način kako da ponovo učvrstimo poverenje!


U pitanju je događaj na kome ćemo ugostiti predavače iz Šangaja, Frankfurta i Beograda, koji su pozvani da podele svoje iskustvo iz oblasti inovacija, investiranja, tehnologije, uključujući i kako prebroditi aktuelnu krizu poverenja i zajedno uspešno promovisati poslovanje.


Program je sastavljen od renomiranih svetskih govornika koji će otkriti nove metode u prevazilaženju izazova u nestabilnom okruženju i kako podstaći povećanje performansi i dalju saradnju na projektima. Pozivamo te da nam se pridružiš i svojom ekspertizom i iskustvom doprineseš da zajedno ponovo učvrstimo poverenje koje smo godinama gradili.


Događaj je zamišljen da bude interaktivnog tipa, gde će pitanja učesnika biti predata govornicima i organizuje se u Frankfurtu, Beogradu i Šangaju online 25.07. sa početkom u 9:30h.


Kompletnu listu govornika i ulaznice za događaj možete pronaći NA OVOM LINKU, a za sve smo obezbedili smo sjajan popust od 60% uz promo KOD: AYES367.


Rezerviši svoje mesto na vreme i budi deo internacionalnog okupljanja.


Prijavi se: https://trusteu.eventdove.com/