Aktivnosti

#UMPSOnline Druženje sa liderom, gost: Miloje Sekulić, Co-Founder & E-PR Director @ Homepage

					

Kraj juna i prve polovine godine obeležili smo još jednim Druženjem sa liderom koje sada već tradicionalno, po peti put održavamo u online formatu.


Nismo mogli ni da zamislimo da ćemo u prethodnom periodu biti svedoci ubrzane digitalne transformacije i svih ovih izazova koji će definitivno obeležili 2020. godinu.


Želeći da se vratimo na početak, kada se komunikacija odvijala u sasvim drugačijem obliku od onoga što je danas, imali smo potrebu da ugostimo osobu čija karijera svedoči o vremenu iza nas.


Njegova priča vezuje se za sam početak interneta, bavi se komunikacijom i poseduje decenijsko iskustvo u radu sa multinacionalnim korporacijama. Diplomirani inženjer, a noviran po vokaciji. Miloje Sekulić, Co-Founder & E-PR Director @ Homepage bio je gost UMPS Druženja sa liderom.


U prijatnom razgovoru dotakli smo se aktuelnih tema, ali i anegdota iz prošlosti i imali priliku da uživamo u inspirativnim pričama iz bogate biografije sjajnog sagovornika i osobe koja ono u čemu uživa radi faktički ceo svoj život.


Razgovarali smo o najranijoj karijeri, izazovima, šansama i sa sobom poneli ključnu poruku - Najjača sećanja koja nam ostaju i stvari za koje se vežemo su one koje imaju neku emociju u sebi.


Ako te interesuju svedočenja digitalnog pionira o tome kako je komunikacija izgledala ranije, ali i o promenama koje je sa sobom doneo internet talas pogledaj video sa druženja koji delimo sa tobom.


Sigurni smo da ćeš uživati, baš kao i mi!