Udruženje Mladih Privrednika Srbije

Udruženje mladih privrednika Srbije je nevladino, nestranačko i neprofitabilno udruženje, osnovano 8. novembra 2013. godine, sa željom da kroz kreiranje boljeg poslovnog ambijenta ohrabri mlade i ambiciozne ljude da se bave sopstvenim biznisom. Udruženje je formirano kako bi im pomoglo u rešavanju problema sa kojima se suočavaju u poslovanju i zaštitilo njihove interese.

Organizacija koja je sinonim za preduzetništvo u Srbiji i koja doprinosi kreiranju društvenog ambijenta u kojem mladi ostvaruju svoje snove kroz pokretanje i razvoj sopstvenog biznisa

Smanjenje stope nezaposlenosti, broja socijalnih slučajeva, ekonomski oporavak lokalnih zajednica, ubrzanje procesa evroatlantskih integracija kao i povećanje konkurentnosti Srbije samo su neki od razloga koji su podstakli tim od 20 preduzetnika da osnuje Udruženje mladih privrednika Srbije (UMPS).

Organizacija UMPS je sinonim za preduzetništvo u Srbiji i predstavlja inkubator za razvitak sopstvenog biznisa

Udruženje svojim članovima pruža mogućnost obuke za izradu biznis planova i unapređenje poslovanja, obaveštava o konkursima za finansiranje, podsticanje inovacija i programima kroz koje mogu dobiti mentorsku podršku, kao i relevantnim sajmovima i konferencijama u zemlji i inostranstvu.

UMPS omogućava mladim privrednicima da se udruže kako bi zajedničkim snagama poboljšali uslove poslovanja u zemlji!