O NAMA


UDRUŽENJE MLADIH PRIVREDNIKA SRBIJE

Udruženje mladih privrednika Srbije (UMPS) je nevladino, nestranačko i neprofitabilno udruženje, osnovano 8. novembra 2013. godine

Ko smo mi?

UMPS je organizacija koja je sinonim za preduzetništvo u Srbiji i koja doprinosi kreiranju društvenog i poslovnog ambijenta u kojem mladi ostvaruju svoje snove kroz pokretanje i razvoj sopstvenog biznisa. Kroz svoje aktivnosti UMPS predstavlja inkubator za uspešnu realizaciju preduzetničkih ideja.

Čime se bavimo?

EDUKACIJA & USAVRŠAVANJE

Organizujemo radionice na različite teme, konsultacije, mentorstava i konferencije koje se bave temama iz oblasti poslovanja. Ove aktivnosti su namenjene članovima, ali i svim mladim ljudima koji žele da razviju svoj preduzetnički poduhvat.

PODRŠKA

Pružamo podršku članovima tokom celog preduzetničkog poduhvata: od osnivanja kompanije, preko otvaranja ka partnerima do rasta i sazrevanja.

UMREŽAVANJE

Povezujemo mlade privrednike i omogućavamo kontakt sa domaćim i stranim kompanijama, investitorima i udruženjima i posredujemo u ostvarivanju saradnje.

INFORMISANJE

Obaveštavamo mlade privrednike o svim aktuelnostima, promenama i prilikama u poslovnom svetu.

PREDSTAVLJANJE

Promovišemo mala i srednja preduzeća i zastupamo njihove interese na nacionalnom i međunarodnom nivou, kroz državne i nevladine strukture.

MISIJA

Naša misija jeste unapređenje poslovnog ambijenta, podrška rastu konkurentnosti privrede Srbije i ekonomski oporavak lokalnih zajednica kao i smanjenje stope nezaposlenosti i broja socijalnih slučajeva.