Meet & Match u Beogradu

Evropske korporacije intenzivno tragaju za prilikama da razviju postojeća i pristupe novim tržištima kroz strateška partnerstva sa perspektivnim startap kompanijama. SEE region je odavno poznat po značajnoj R&D aktivnosti, ali zaostaje u uspešnoj komercijalizaciji inovacija. Najuspešniji startapovi sa ovih prostora već su globalni partneri velikih korporacija, dok veliki broj dobrih ideja traži priliku da se predstavi i pronađe partnere za dalji rast.

I ove godine srpski scale-up startapovi imaju priliku da učestvuju u regionalnom Meet&Match događaju koji će biti organizovan 29. novembra 2018. godine, u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata), a u sklopu regionalne konferencije Innovation Talk 2018. Projekat realizuju ABC akcelerator i EIT digital, a događaj u Beogradu biće organizovan u saradnji sa lokalnim partnerima: Udruženjem mladih privrednika Srbije.

Meet&Match je jednodnevni događaj u sklopu kojeg će biti organizovana serija business2business sastanaka predstavnika srpskih inovacionih scale-up startapova i renomiranih evropskih i domaćih korporacija. Cilj događaja je promocija i osnaživanje saradnje između ove dve grupe učesnika inovacionog sistema, kako bi se obema grupama omogućio lakši pristup novim proizvodima, tržištima i uopšte novim metodama razvoja korporativnih inovacija.

Link za prijave možete pronaći ovde: https://bit.ly/2TdhHwM

Više informacija o konferenciji Innovation Talk 2018. možete pronaći na sledećem linku: https://innovationtalk.rs/

15.11.2018.