Poslovna simulacija: Finansije za preduzetnike

Udruženje mladih privrednike Srbije u saradnji sa Mercuri International Srbija organizuje poslovnu simulaciju: Finansije za preduzetnike. 

Cilj događaja je edukacija o važnosti finansijskog aspekta za donošenje odluka u poslovanju preduzeća. Naučićete da razmišljate kao uspešni vlasnici biznisa tako da ćete biti u stanju da svoje odluke zasnivate na ispravnom poslovnom načinu razmišljanja – u skladu sa finansijskim indikatorima kao najvažnijem parametru uspeha poslovanja.
Imaćete jedinstvenu priliku da se oprobate u ulozi menadžera koji se suočava sa teškim poslovnim izazovima. U okviru simulacije Celemi Apples & Oranges™ kroz niz dizajniranih vežbi, pratićete poslovanje kompanije i savladaćete neophodne veštine za njeno funkcionisanje.
Saznaćete kako da pratite tok novca, optimizujete distribuciju i efikasnost prodavnica, stvorite nezaboravna iskustva za kupce i izmerite rezultate kroz bilans stanja i bilans uspeha.
Simulaciju će voditi Biljana Ždrale, direktor prodaje kompanije Mercuri International i Đordje Đokić, konsultant iz kompanije Mercuri International.

Prijavite se za učešće na simulaciji popunjavanjem formulara na linku:
https://goo.gl/4SiGP3
Učešće na simulaciji je besplatno, a broj mesta je ograničen.

Mercuri International je najveća konsultantska kompanija u oblasti prodajnog konsaltinga, prisutna u 40 zemalja širom sveta i predstavlja lidera u ovoj oblasti. Osnovana je u Švedskoj pre više od 50 godina a čini je oproban tim međunarodnih konsultanata sa bogatim iskustvom u oblasti prodaje, upravljanja prodajom i liderstva. Razvojem sopstvenog “know-how”-a, sa globalnim i domaćim znanjem, koje uspešno prilagođava lokalnim potrebama, pomaže kompanijama da sprovedu prodajne strategije i poboljšaju prodajne rezultate.
Svake godine sarađuje sa 15.000 kompanija, za koje sprovede 18.000 radionica i konsultacija.
Nekoliko godina zaredom je po izboru Training Industry i po izboru Selling Power uvrštena među 20 najboljih trening kompanija na svetu u oblasti prodaje (Top 20 Sales Training Companies)
Za više informacija o kompaniji Mercuri International pogledajte video na linku: https://www.youtube.com/watch?v=73_qz8VqY4k&feature=youtu.be ili posetite njihovu web prezentaicju https://mercuri.rs

25.10.2018.