UMPS radionica: "Kako kreirati razvojnu strategiju kompanije"

Udruženje mladih privrednika Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizuje radionicu na temu " Kako kreirati razvojnu strategiju kompanije". Radionica će se održati 6. juna, u prostorijama Privredne komore Srbije, Resavska 15 (sala 2) sa početkom u 18h.

Radionicu će voditi Nenad Paunović, suosnivač Serbian Venture Network (Seven), organizatora najvećeg investicionog foruma na Balkanu “Belgrade Venture Forum” (BgVF). Seven radi i na promociji preduzetništva i inovacija u Srbiji i regionu, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, US Ambasadom, GIZ-om i kompanijama kao partnerima.

Posledica nedostatka jasno definisane strategije su problemi u organizaciji, planiranju, neefikasnost u korišćenju resursa, marketingu i prodaji, nedostatak kapaciteta i na kraju usporen ili negativan rast.

Definisanje strategije podrazumeva inicijativu u bilo kom od ovih domena poslovanja, u cilju boljih rezultata i pobede među konkurentima na izabranom tržištu.

Neke od tema kojima ćemo se baviti na radionici „Kako kreirati razvojnu strategiju kompanije“ su:

• Šta su optimalni ciljevi rasta? Kako izgleda uspeh?
• Tržište na kojem kompanija posluje
• Na osnovu čega očekujemo pobedu na određenom tržištu?
• Koja su nam znanja i veštine potrebni da bismo ostvarili pobedu?
• Šta je od kapaciteta, sistema i procesa potrebno da bi se pobeda ostvarila?

O predavaču:
Nenad je osnivač EDGE-a, konsultant za strateški menadžment, marketing i inovacije sa 20 godina iskustva. Imao sreću da radi za više stotina klijenata iz više desetina različitih delatnosti, među kojima su najpoznatiji Mercedes Benz, Delta Holding, Deka inžinjering (A blok), MasterCard, Carlsberg, Piraeus bank, Erste bank, Sandoz, Grand kafa, Cotrugli Business School, Phoenix Pharma, Komercijalna banka, Termorad i mnogi drugi. Radio je i na najvećim projektima podizanja konkurentnosti privrede koje su sprovodili USAID i EU. Član je globalnog tima i ekskluzivni partner američke kompanije Value Innovations, Inc. za implementaciju njihove metodologije i alata u osam zemalja Jugoistočne Evrope.

Predsednik je UO Cotrugli Alumni Cluba, član je Srpske asocijacije menadžera, član UO Maturanti maratonci i AIESEC alumni.

Završio je FON i EMBA na Cotrugli Business School, a 2011. godine je istrčao ceo maraton u Beogradu.

Više infomacija na: www.linkedin.com/in/nenadpaunovic / www.edge.rs / www.valueinnovations.com / www.belgradeventureforum.org / www.pokreni.se / www.seven.rs

Za radionicu se možete prijaviti popunjavanjem formulara na linku.
Broj mesta je ograničen.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Lekić Lazara na koordinator@umps.rs ili 060/655-98-16

29.03.2018.